Dagens ret til udbringning

Her kan du bestille mad til alle ugens dage.

  • Gratis levering lige til døren
  • Levering mellem kl. 11.00 – 13.00 
  • Maden er lige til at varme op i din micro-ovn.
  • Min. bestilling til 10 dage indenfor samme måned.


Vælg mellem halv og hel portion.

Ønsker du ekstra mad til nogle dage, eller har du spørgsmål så kan du ringe til tlf. 52 24 70 73

Afspil video

Uge 11

Mandag, Sommerlyst gryde med kartoffelmos

Tirsdag, Asiatisk Kylling i sur/sød sauce med grønsager og ris.

Onsdag, Stegt flæsk med persillesauce.

Torsdag, bagt torsk med rodfrugter og citron sauce.

Fredag, Koteletter med ristet kartofler og skysauce.

Lørdag, Andesteg med brune og hvide kartofler.

Søndag, Medister og stuvet grønlangkål.

Uge 12

Mandag Høns i asparges med tarteletter og kartofler.

Tirsdag, farseret porre med hvid sauce og kartofler.

Onsdag, Butter Chiken med ris.

Torsdag, Indbagt laks med citron sauce og kartofler.

Fredag, Banke kød med kartoffelmos.

Lørdag, Mørbradbøffer i timian sauce.

Søndag, Gammeldags oksesteg med brune og hvide kartofler.

 

Uge 13

 

Mandag: Kødboller i karry med kartofler.

Tirsdag: Kalve cuvette med bearnaise sauce og bagt kartoffel.

Onsdag: Langtidsstegt Nakkesteg uden svær med rosmarin og ristet kartofler.

Torsdag: Indbagt laks med spinat, dertil ratatouille og kartofler.

Fredag: Asiatisk kylling i sur/sød sauce med ris og grønsager

Lørdag: Skinke med stuvet grønærter.

Søndag: Påskefrokost platte med brød og smør.

Uge 14

Mandag: Græsk farsbrød med hvedekernesalat og tzatziki.

Tirsdag: Høns i asparges med kartofler.

Onsdag: Kylling i karry med ris.

Torsdag: stegt flæsk med persillesauce.

Fredag: Kartoffelmos med karbonader og skysauce.

Lørdag: Svinemørbrad a la creme med kartofler.

Søndag: Grydestegt kylling med persille fyld, kartoffel er og surt.

 

Uge 15

Mandag: Sommerlyst gryde med kartoffelmos.

Tirsdag: Frikadeller med stuvede grønsager.

Onsdag: Flæskesteg med brune og hvide kartofler.

Torsdag: Fiske frikadeller med remulade sauce og kartofler.

Fredag: Dansk bøf med bløde løg.

Lørdag: Wienersnitzel med brase kartofler

Søndag: Stegt medister med rødkål. 

 

Uge 16

Mandag: Butter chiken med ris.

Tirsdag: Mørbrad i sød chili sauce med kartofler.

Onsdag: Gammeldags oksesteg med perleløg, brune og hvide kartofler.

Torsdag: Bagt torsk i karrysauce med kartofler.

Fredag: Svinemørbradbøffer med bløde løg .

Lørdag: Biksemad med spejlæg, rugbrød og rødbeder.

Søndag: Oksetornedos af oksemørbrad med ristet kartofler og skysauce.