Dagens ret til udbringning

Her kan du bestille mad til alle ugens dage.

  • Gratis levering lige til døren
  • Levering mellem kl. 11.00 – 13.00 
  • Maden er lige til at varme op i din micro-ovn.
  • Min. bestilling til 10 dage indenfor samme måned.


Vælg mellem halv og hel portion.

Ønsker du ekstra mad til nogle dage, eller har du spørgsmål så kan du ringe til tlf. 52 24 70 73

Uge 3

MANDAG:
Benløse fugle med kartoffelmos.

TIRSDAG:
Boller i karry med ris. 

ONSDAG:
Oksegryde med kartoffelmos. 

TORSDAG:
Kogt torsk med sennepssovs og hvide kartofler.

FREDAG:
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder samt hvide kartofler. 

LØRDAG: Jægergryde af svinemørbrad med perleløg, bacon, dertil hvide kartofler. 

SØNDAG: Medister med brune/hvide kartofler samt rødkål. 

Uge 4

MANDAG:
Stuvede hvidkål og frikadeller.
 
TIRSDAG:
Skipperlabskovs. 

ONSDAG:
Hamburgryg med stuvede spinat og kartofler. 

TORSDAG:
Dampet rødspættefilet med hummersauce og kartofler. 

FREDAG:
Brænde kærlighed med rødbede og rugbrød.

LØRDAG:
Sprængt oksebryst med peberrod sauce og kartofler. 

SØNDAG:
Hakkebøf med svampesauce og kartofler.

Uge 5

Mandag: Farseret porre med med bagte gulerødder, hvid sauce og kartofler

Tirsdag:
Kalve frikassé med kartofler.

Onsdag:
Mørbrad gryde med paprika, bacon og champignoner og kartoffelmos.

Torsdag:
Fiskegratin med karry og kartofler.

Fredag: Winersnitzel med ristet kartofler grønne ærter, skysauce og en dreng.

Lørdag: Kalvespidsbryst med kartofler og peberrodssauce.

Søndag: Glaseret skinke med stuvet grønlangkål og kartofler.

Uge 4

Mandag: Hakkebøffer i svampesauce med kartoffelmos.

Tirsdag: Fyldt svinemørbrad med grønsager og kartofler.

Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce og kartofler.

Torsdag: Helstegt rødspætte med hummesauce, rejer og kartofler.

Fredag: Svensk pølseret, med rugbrød og rødbeder.

Lørdag: Kåldolmere med oksefars, hvid sauce og kartofler.

Søndag: Gammeldags oksesteg med brune og hvide kartofler.

Uge 7

Mandag: Boller i karry med ris.

Tirsdag:
Skipperlabskovs, rugbrød og rødbeder.

Onsdag: Hønsefrikassé med hvide kartofler.

Torsdag: Bagt laks med citron sauce og hvide kartofler.

Fredag: Snitzel af svinemørbrad med paprikasauce, ristet kartoffel og ærter.

Lørdag: Flæskesteg med brune og hvide kartofler samt rødkål.

Søndag: Frikadeller med kartofler og surt.

Uge 8

Mandag: Kyllingebryst i flødesauce med ris.

Tirsdag: Græsk farsbrød tzatziki og ovnstegte kartofler.

Onsdag: Hamburgerryg med stuvede grønsager og kartofler.

Torsdag: Skindstegt torsk med citronsauce, grønsager og kartofler.

Fredag: Millionbøf med kartoffelmos.

Lørdag: Indbagt svinemørbrad med svampe sauce og ristet kartofler.

Søndag: Ovnstegt kylling med agurkesalat, skysauce og kartofler.