Dagens ret til udbringning

Her kan du bestille mad til alle ugens dage.

  • Gratis levering lige til døren
  • Levering mellem kl. 11.00 – 13.00 
  • Maden er lige til at varme op i din micro-ovn.
  • Min. bestilling til 10 dage indenfor samme måned.


Vælg mellem halv og hel portion.

Ønsker du ekstra mad til nogle dage, eller har du spørgsmål så kan du ringe til tlf. 52 24 70 73

Afspil video

Uge 9

Mandag Kødboller i karry med ris og grønsager.

Tirsdag skinke med stuvede grønærter

Onsdag, flæskesteg med brune og hvide kartofler samt rødkål.

Torsdag, stjerneskud med kartofler.

Fredag, Wienersnitzel med ærter, skysauce, ristet kartofler og en dreng.

Lørdag, Kartoffelmos med karbonader og skysauce.

Søndag, frikadeller med surt, kartofler og skysauce

Uge 10

Mandag Svinemørbrad i fløde svampesauce og kartofler.

Tirsdag Kylling i karry med ris.

Onsdag, forloren hare med vildt sauce og kartofler.

Torsdag, Stegt rødspætte filet med ærter og citron.

Fredag, fyldt svinemørbrad med persille, skysauce og kartofler.

Lørdag, Svensk pølseret.

Søndag, Dansk bøf med bløde løg og kartofler.

 

Uge 11

Mandag, Sommerlyst gryde med kartoffelmos

Tirsdag, Asiatisk Kylling i sur/sød sauce med grønsager og ris.

Onsdag, Stegt flæsk med persillesauce.

Torsdag, bagt torsk med rodfrugter og citron sauce.

Fredag, Koteletter med ristet kartofler og skysauce.

Lørdag, Andesteg med brune og hvide kartofler.

Søndag, Medister og stuvet grønlangkål.

Uge 12

Mandag Høns i asparges med tarteletter og kartofler.

Tirsdag, farseret porre med hvid sauce og kartofler.

Onsdag, Butter Chiken med ris.

Torsdag, Indbagt laks med citron sauce og kartofler.

Fredag, Banke kød med kartoffelmos.

Lørdag, Mørbradbøffer i timian sauce.

Søndag, Gammeldags oksesteg med brune og hvide kartofler.