Dagens ret til udbringning

Her kan du bestille mad til alle ugens dage.

  • Gratis levering lige til døren
  • Levering mellem kl. 11.00 – 13.00 
  • Maden er lige til at varme op i din micro-ovn.
  • Min. bestilling til 10 dage indenfor samme måned.


Vælg mellem halv og hel portion.

Ønsker du ekstra mad til nogle dage, eller har du spørgsmål så kan du ringe til tlf. 52 24 70 73

Afspil video

Uge 35

Uge 35

Mandag: Dansk bøf med bløde løg og agurkesalat.

Tirsdag: Græsk farsbrød med pasta vendt i grøn pesto.

Onsdag: Kødboller i karry med kartofler.

Torsdag: Bagt torsk med sennepssauce og kartofler samt et ½ æg.

Fredag: Frikadeller med kold kartoffelsalat.

Lørdag: Flæskesteg med rødkål samt brune og hvide kartofler.

Søndag: Kyllingebryst i rød karry sauce samt ris.

Uge 36

Mandag: Svinemørbrad i flødesauce med svampe samt kartofler.

Tirsdag: Bøf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder.

Onsdag: Stegt flæsk og persillesauce samt kartofler og rødbeder.

Torsdag: Fiske frikadeller med remulade sauce samt kartofler.

Fredag: Limemarineret kamsteg, smørstegte kartofler og grønsager bagt med tomat.

Lørdag: gammeldags kylling steg med persille, hvide kartofler og agurkesalat.

Søndag: Sommerlyst Gryde med ris.

Uge 37

 

Mandag: Farseret porre med rodfrugter bagt med timian og kartofler.

Tirsdag: Indbagt skinke med pikant ost samt små ristet kartofler og champignon sauce.

Onsdag: Gullach med kartoffelmos.

Torsdag: Stegt laks med  Gremolata og kartofler.

Fredag: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler.

Lørdag: Rosa stegt okse cuvette med salat, bearnaise sovs og ristet kartofler.

Søndag: Butterchiken med ris.

Uge 38

Mandag: Frikadeller med stuvede spidskål og kartofler.

Tirsdag: Kylling i karry med ris og grønsager.

Onsdag: Forloren hare med vildt sauce og kartofler.

Torsdag: Citronbagt torsk og hvidkål samt kartofler og cremefraiche med hvidløg og citron.

Fredag: Indbagt svinemørbrad med krydderurter og sesamfrø dertil kartofler og tomat sauce.

Lørdag: Oksespidsbryst med selleri puré og rodfrugter samt kartoffelmos.

Søndag: Hakkebøffer i svampesauce med bagt kartoffel og salat.