Dagens ret til udbringning

Her kan du bestille mad til alle ugens dage.

  • Gratis levering lige til døren
  • Levering mellem kl. 11.00 – 13.00 
  • Maden er lige til at varme op i din micro-ovn.
  • Min. bestilling til 10 dage indenfor samme måned.


Vælg mellem halv og hel portion.

Ønsker du ekstra mad til nogle dage, eller har du spørgsmål så kan du ringe til tlf. 52 24 70 73

Afspil video

Uge 26

Mandag: Dansk bøf med bløde løg.
Tirsdag: Langtidsstegt kalve cuvette med små ristet kartofler og bearnaise sauce.
Onsdag: Kylling i karry med ris.
Torsdag: Fløde bagt torsk med grønsager og kartofler.
Fredag: Sennepsglaseret skinke med små ristet kartofler og grønsager.
Lørdag: Sommerlyst gryde med ris.
Søndag: Skinke snitsel af svinemørbrad med brasekartofler, skysauce, ærter og en dreng.

Uge 27

Mandag: Kødboller i karry med ris. Tirsdag: karry marineret skinke steg med små ovnristet kartofler og karry sauce med kokosmælk. Onsdag: Frikadeller med kold kartoffel salat. Torsdag: Indbagt laks med spinat og hollandaise sauce. Fredag: Forloren hare med skysauce og ribs gele. Lørdag: Limemarineret kamsteg, smørstegte kartofler og grønsager bagt med tomat. Søndag: Rullesteg med svesker, grønsager og kartofler.

Uge 28

Mandag: Butter chiken med hvedekerner og salat samt kartofler. Tirsdag: Mørbrad bøffer med bløde løg, skysauce, ristet grønsager og kartofler. Onsdag: Kylling i ratatouille med ovnristet kartofler. Torsdag: Bagt laks med ramsløgs pesto og varm kartoffelsalat. Fredag: Kotelet i fad med grøntsager og ristet kartofler. Lørdag: Farseret porre med bagte rodfrugter og kartofler, dertil tomat sauce. Søndag: Langtidsstegt okse culotte med krydderrier samt ristet kartoffelbåde med ost

Uge 29

Mandag: Kylling i sur/sød med ris. Tirsdag: Høns i asparges med kartofler og tarteletskal. Onsdag: Fattigmands koteletter med persillesauce (Paneret flæsk). Torsdag: Menuer stegt fiskefilet med citron sauce og kartofler. Fredag: Bøf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder. Lørdag: Græsk farsbrød med pasta vendt i ramsløg pesto. Søndag: Flæskesteg med brune og hvide kartofler samt rødkål.

Uge 30

Mandag: Sommerlyst gryde med ris.
Tirsdag: Svinemørbrad a la creme med kartofler.
Onsdag: Paneret svinekotelet med salat og mormor dressing.
Torsdag: Ising ruller med tomatsalsa og ris.
Fredag: Frikadeller med kold kartoffelsalat.
Lørdag: Dansk bøf med bløde løg og agurkesalat.
Søndag: Paprika gryde med svinemørbrad og grønsager, dertil små bagte kartofler.

Uge 31

Mandag: Marokkansk kylling gryde med abrikos og kikærter.
Tirsdag: Biksemad med spejlæg og hjemmebagt rugbrød samt rødbede.
Onsdag: Sommer ribbensteg med rosmarin og stegte kartofler samt salat.
Torsdag: Bagt torsk med senneps sauce og kartofler.
Fredag: Kyllingebryst i rød karry sauce samt ris.
Lørdag: Rosa okse flankesteak med små bagte kartofler samt tomat sauce.
Søndag: Nakkesteg stegt med æblejuice og Sommerlyst bacon.

Uge 32

Mandag: Citron stegt kylling med pasta rørt med rygeoste creme samt kartofler.
Tirsdag: Wienersnitzel med ærter, brasekartofler, skysauce og en dreng på toppen.
Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce.
Torsdag: Indbagt laks med spinat samt hummersauce og hvide kartofler.
Fredag: Butter chiken med ris.
Lørdag: Svinemørbrad med fyld serveret med flødekartofler.
Søndag: Gammeldags Oksesteg med brune og hvide kartofler.

Uge 33

Mandag: Oksekød i peberrodssauce. Tirsdag: Kyllingebryst i karry med kokosmælk og ris med grønsager. Onsdag: Forloren hare med gelé og hvide kartofler. Torsdag: Bagt torsk i tomatsalsa med kartofler. Fredag: BBQ kamben med salat og bagt kartoffel. Lørdag: Grillet Sommerlyst pølser med kartoffelsalt. Søndag: Frikadeller med grønsager og surt.

Uge 34

Mandag: Høns i asparges med kartofler og tartelet. Tirsdag: Sommerlyst gryde med ristet kartofler. Onsdag: Oksegryde med svampe, dertil bagt mos med søde kartofler. Torsdag: Bagt laks med ratatouille og ristet kartofler. Fredag: Vildmarksgryde med Sommerlyst bacon og æbler samt bagte grønsager. Lørdag: Wienersnitzel med brasede kartofler og skysauce. Søndag: Sommer flæskesteg med krydderurter samt salat og ristet kartofler.