Dagens ret til udbringning

Her kan du bestille mad til alle ugens dage.

  • Gratis levering lige til døren
  • Levering mellem kl. 11.00 – 13.00 
  • Maden er lige til at varme op i din micro-ovn.
  • Min. bestilling til 10 dage indenfor samme måned.


Vælg mellem halv og hel portion.

Ønsker du ekstra mad til nogle dage, eller har du spørgsmål så kan du ringe til tlf. 52 24 70 73

Afspil video

Uge 17

Mandag: Dansk bøf med bløde løg.
Tirsdag: Porter marineret nakkefilet med små bagte kartofler og haricotvert.
Onsdag: Kylling i karry med ris.
Torsdag: Fløde bagt torsk med grønsager og kartofler.
Fredag: Sennepsglaseret skinke med små ristet kartofler og grønsager.
Lørdag: Sommerlyst gryde med ris.
Søndag: Skinke snitsel af svinemørbrad med brasekartofler, skysauce, ærter og en dreng.

Uge 18

Mandag: Kødboller i karry med ris.
Tirsdag: Skinkeculotte med hvidløg og ratatouille samt ristet kartofler.
Onsdag: Pasta bolognese med hvedekernesalat.
Torsdag: Varm Røget makrel med grønsager i flødesauce.
Fredag: Forloren hare med skysauce og ribs gele.
Lørdag: Limemarineret kamsteg, smørstegte kartofler og grønsager bagt med tomat.
Søndag: Rullesteg med svesker, grønsager og kartofler.

Uge 19

Mandag: Butter chiken med hvedekerner og salat.
Tirsdag: Mørbrad bøffer med bløde løg, skysauce, ristet grønsager og kartofler.
Onsdag: Ribbensteg med brune kartofler og rødkål.
Torsdag: Bagt laks med ramsløgs pesto og varm kartoffelsalat.
Fredag: Kotelet i fad med grøntsager og ristet kartofler.
Lørdag: Farseret porre med bagte rodfrugter og kartofler, dertil tomat sauce.
Søndag: Bankekød med kartoffelmos.

Uge 20

Mandag: Kylling i sur/sød med ris.
Tirsdag: Høns i asparges med kartofler og tarteletskal.
Onsdag: Fattigmands koteletter med persillesauce (Paneret flæsk).
Torsdag: Stjerneskud med kartofler.
Fredag: Bøf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder.
Lørdag: Græsk farsbrød med pasta vendt i ramsløg pesto.
Søndag: Flæskesteg med brune og hvide kartofler samt rødkål.

Uge 21

Mandag: Sommerlyst gryde med ris.
Tirsdag: Sprængt kalvespidsbryst med peberrod sauce og hvide kartofler.
Onsdag: Paneret svinekotelet med salat og mormor dressing.
Torsdag: Ising ruller med tomatsalsa, rejer og Sommerlyst kold røget laks samt ris.
Fredag: Frikadeller med kold kartoffelsalat.
Lørdag: Dansk bøf med bløde løg og agurkesalat.
Søndag: Paprika gryde med svinemørbrad og grønsager, dertil små bagte kartofler.

Uge 22

Mandag: Marokkansk kylling gryde med abrikos og kikærter.
Tirsdag: Biksemad med spejlæg og hjemmebagt rugbrød samt rødbede.
Onsdag: Sommer ribbensteg med rosmarin og stegte kartofler samt salat.
Torsdag: Sommerlyst varmrøget laks med kartoffelsalat og brød.
Fredag: Kyllingebryst i rød karry sauce samt ris.
Lørdag: Rosa okse flankesteak med knuste bagte kartofler samt tomat sauce.
Søndag: Nakkesteg stegt med æblejuice og Sommerlyst.

Uge 23

Mandag: Citron stegt kylling med pasta rørt med rygeoste creme samt kartofler.
Tirsdag: Wienersnitzel med ærter, brasekartofler, skysauce og en dreng på toppen.
Onsdag: Stegt flæsk med persillesauce.
Torsdag: Indbagt laks med spinat samt hummersauce og hvide kartofler.
Fredag: Butter chiken med ris.
Lørdag: Svinemørbrad med fyld serveret med flødekartofler.
Søndag: Gammeldags Oksesteg med brune og hvide kartofler.

Uge 24

Mandag: Oksekød i peberrodssauce.
Tirsdag: Kyllingebryst i karry med kokosmælk og ris med grønsager.
Onsdag: Forloren hare med gelé og hvide kartofler.
Torsdag: Bagt torsk i tomatsalsa med kartofler.
Fredag: BBQ kamben med salat og bagt kartoffel.
Lørdag: Grillet Sommerlyst pølser med kartoffelsalt.
Søndag: Frikadeller med grønsager og surt.

Uge 25

Mandag: Høns i asparges med kartofler og tartelet.
Tirsdag: Sommerlyst gryde med ristet kartofler.
Onsdag: Oksegryde med svampe, dertil bagt mos med søde kartofler.
Torsdag: Bagt laks med ratatouille og ristet kartofler.
Fredag: Vildmarksgryde med Sommerlyst bacon og æbler samt bagte grønsager.
Lørdag: Wienersnitzel med brasede kartofler og skysauce.
Søndag: Sommer flæskesteg med krydderurter samt salat og ristet kartofler.