Selskaber i Korsør lystskov

Selskaber i Korsør - Den perfekte beliggenhed

Salater:
Salat 1:

Hvedekerne salat med melon, mynte og sprøde salatblade, drysset med ristet kerner.

Dertil dressing a part.

Salat 2:
Salat med Feldt salat, baby spinat blade, blåbær og skimmelost samt et drys ristet pinjekerner, dertil en basamico, Sommerlyst honning og jomfruoliven olie a part.

Hjemmebagt brød og smør.

Dessert:
Pære belle Helene. Pære syltet i Sommerlyst Honning og vanilje, dertil hjemmerørt vanilje is og chokolade sauce og ristet mandelflager.

Selskaber i Korsør - Den perfekte beliggenhed

Selskabsmenu nr. 2

Selskabsmenuen kræver bestilling på minimum 25 personer. 

Pris: 355 kr.
Inkl. vinmenu i 4 timer under maden. Pris: 599 kr.  

Forret:
Tallerken anrettet.
Rejecocktail anrettet på sprød salat, pyntet med rejer, dild, sprøde grønne asparges, kaviar, citron og lime, dertil thausand Island dressing samt brød og smør.

Hovedret Buffet:
Langtidsstegt, marineret kalvecuvette med ristet små kartofler, vendt i pesto.
Langtidsstegt, krydret Colorado steak med ovn bagte kartoffelbåde, med cheddarost og krydderurt.
Svinemørbrad, banderet med Bacon fra Sommerlyst’s eget røgeri, anrettet på let ristet spidskål.

Grillet kyllingebryst, anrettet på tomatsalsa.

Sauce:
Sauce Moutarde.
Kold BBQ sauce.

Salater:
Salat 1:
Hvedekerne salat med melon, mynte og sprøde salatblade, drysset med ristet kerner.

Dertil dressing a part.

Salat 2:
Salat med Feldt salat, baby spinat blade, blåbær og skimmelost samt et drys ristet pinjekerner, dertil en basamico,

Sommerlyst honning og jomfruoliven olie a part.
Hjemmebagt brød og smør.

Dessert:
Tallerken anrettet. Rødvins marineret pære med fyld af mascarpone creme, smagt til med Cointreau, og overhældt med chokolade, serveret med citron sorbet og ristet mandler.

Selskaber i Korsør - Den perfekte beliggenhed

Selskabsmenu nr. 3

Min. 15 personer – Pris: 425.00,- pr. kuvert

inkl. vinmenu i 4. timer kr. 675.00 pr. kuvert 

Forret:
Tallerken anrettet.
Kartoffel og rugblinis med
Koldrøget laks, fra Sommerlyst’s eget røgeri, anrettet med Sommerlyst rygeostecreme med peberrod og krydderurter.

Varmrøget laks med appelsin og peber anrettet med syrlig rygeoste creme.

Hovedret Buffet:
Tallerken anrettet.
Tornedos af Kalvemørbrad, banderet med Bacon fra Sommerlyst’s eget røgeri.
Dertil springløg og gulerod, bagt i Sommerlyst honning og skovsvampe ristet i smør.
Serveres med små ovnristet kartofler vendt i krydderurter samt portvinssauce.

Dessert:
Tallerken anrettet.

Rødvin og vanilje marineret pære med fyld af mascarpone creme smagt til med Cointtreau og maskeret med chokolade sauce, serveres med citron sorbet og ristet mandler.

Skal vi skabe rammerne
for dit næste arrangement?

Det er vores opgave, at ethvert arrangement, stort eller lille, bliver en succes for Dem, og derved et kært minde i fremtiden. Vi afholder alle former for selskaber i Korsør, ude i lystskoven. Vi glæder os til at se dig. 

Lad os tale sammen på
Tlf: 52 24 70 73

Eller skriv en mail til:
info@restaurant-sommerlyst.dk

Må vi ønske Dem rigtig god fornøjelse og hjertelig velkommen på Restaurant Sommerlyst midt Korsør lystskov.

De bedste hilsner Jesper & Yvonne

I samarbejde med easyTableBooking.dk