Selskabsmenuer & arrangementer

På Restaurant Sommerlyst fejres alle fester, ligegyldigt om det er sommer eller vinter, forår eller efterår. For èt er sikkert – en fest på Restaurant Sommerlyst, er et minde vi frydefuldt kigger tilbage på. Hele restauranten står på den anden ende, alt er planlagt og nøje tilrettelagt, når De og Deres gæster modtages ved døren.

Fra dette øjeblik – når De læser disse sider, er vi Dem behjælpelige med alle detaljer igennem forberedelsesstadiet og frem til festens afslutning.

Det er vores opgave, at ethvert arrangement, stort eller lille, bliver en succes for Dem, og derved et kært minde i fremtiden.

Må vi ønske Dem rigtig god fornøjelse og hjertelig velkommen på Restaurant Sommerlyst midt i skoven.

Kolde borde

Buffet nr. 1

Min. 25 personer

Marinerede sild serveret med hjemmelavet karrysalat

Kryddermarinerede sild med dild og kapers

Lun Fiskefilet med remoulade og citron

Koldrøget Laks med sennepsdressing

Tarteletter med høns i asparges

Lun Leverpostej med bacon og champignon

Ribbenssteg med rødkål

Frikadeller med surt

2 slags landoste med hjemmelavet condiment

Kr. 189.00

Buffet nr. 2

Min. 25 personer

Orange sild serveret med hjemmelavet æble/karrysalat

Stegte sildefileter serveret med rødløg og dild

Lun fiskefilet med remoulade og citron

Pebermarineret laks med fransk sennepsdressing

Fersk røget Laks med dild og slikasparges

Tarteletter med høns i asparges

Honningglaseret skinke med kartofler i ravicotte

Røget andebryst hertil kompot af sent modne æbler og crispy peberrodssalat

Lun Oksetyndsteg med glaserede Løg

Udvalg af landoste med hjemmesyltede specialiteter

Kr. 275.00

Varme buffeter

Buffet

Min. 25 personer

Citronmarineret laks med dilddressing

Kold fiskeanretning serveret med rejer og krebs – i dressing med krydderurter

Marinerede kyllingevinger med spicy sauce

Glaseret sukkersaltet Skinke med årstidens Grøntsager marineret i Olivenolie og Balsamicoeddike, samt ristede kartofler

Kalveculottesteg med Flødekartofler
Varme Spinattærter

Parfait Is med marcipan i chokoladeskål på spejl af frugt coulis

Kr. 295.00

Konfirmation

Vores konfirmationsmenuer er et stort hit blandt de unge konfirmander, så vi kan derfor varmt anbefale at sammensætte en lækker menu ud fra nedenstående:

Min. 20 personer

Forretter:
Rejecocktail
på sprød iceberg salat og thousend island dressing, pyntes med dildkvist og citron, hertil lyst brød
eller
Gravad Laks
med mild sennepsdressing, pyntes med dildkvist og citron, hertil lyst brød

Hovedretter:
Kalvesteg vendt i kryddermarinade
serveres med pommes rissolé, sæsonens grøntsager og Rødvinssauce

eller
Helsteagt Oksesteg
serveres med Flødekartofler, sæsonens grøntsager og Portvinssauce

Desserter:
Prinsessens Isanretning

dekoreret med chokoladekrymmel og bær
eller
Lækre små Pandekager
med rørt vaniljeis og syltetøj

2 retter Kr. 240.00
3 retter kr. 295.00

SELSKABS RETTER

- Forretter -

  • Tarteletter Kr. 79.00

    Med Høns a la creme pyntet med grønne Asparges

  • Ristede kammuslinger Kr. 119.00

    Med appelsin smør, rå marinerede blomkål og let blomkålspuré, pyntet med citron kaviar og kørvel, kuvertbrød og smør.

  • Varmrøget laks Kr. 99.00

    På plukket frisk salat vendt i vinaigrette, kuvertbrød og smør.

  • Honningmelon Kr. 79.00

    Med Serano skinke og figen puré, anrettet på let salat, kuvertbrød og smør.

  • Lakseroulade Kr. 109.00

    Med citron og lime marineret laks, anrettet med koriander og mangojuice, serveret med groft brød og smør.

  • Restaurant Sommerlyst fiske og skaldyrs anretning Kr. 139.00

    Består af: Koldrøget laks med peberrods-emulsion, maltjord og syltede glaskål. Varmrøget laks med rygeoste creme og syltede rødløg.
    Marineret tigerrejer med lime, sesam og chili, anrettet på en crudité af fennikel og agurk. Serveres med rugbrøds knækbrød

  • Tunmousse Kr. 79.00

    Anrettet på salat med asparges og dild pyntet med kaviar. Kuvertbrød og smør.

  • Asiatisk salat Kr. 99.00

    Anrettet med marineret ristet tigerrejer med og krydderurter og Nori tang, hertil risboller, soja og sursød sovs.

  • Capachio Kr. 109.00

    Af røget andebryst hertil kompot af sent modne æbler og crispy peberrodssalat. Kuvertbrød og smør.

  • Kold farseret Poulardterrin Kr. 99.00

    Med agurk a la creme.

- Hovedretter -

  • Oksemørbrad Kr. 245.00

    Med pommes fondant, tørsaltet skinke, kirsebær glace og ristet svampe

  • Tournedos af oksemørbrad Rossini Kr. 265.00

    Med ristet foie gras, serveres med sauteret spinat, rosmarin kartofler, dertil sauce madeira og knuste brødcroutoner af rugbrød.

  • Oksefilet Kr. 209.00

    Med årstidens grønsager, dertil brunt hasselnøddesmør og let ristede kartofler.

  • Gl. Oksesteg af Lårtunge Kr. 199.00

    anrettes med blancherede grøntsager, kogte kartofler, samt agurkesalat og kompot af Tyttebær.

  • Unghane roulade Kr. 209.00

    Med urtesoufflé fars, serveret med cremet svampesauce dertil smørstegte små kartofler og grønsagssoufflé.

  • Vildt filet med waldorfsalat Kr. 249.00

    brune og hvide kartofler, banderet bønner og svampemix med perleløg.

  • Kalvesteg Kr. 209.00

    Vendes i kryddermarinade, serveres med pommes anna, sæsonens garniture og demi glace toppet med friske krydderurter.

  • Kalvemørbrad Wellington Kr. 245.00

    Med estragonsauce, årstidens grønsager, små kartofler vendt i smør og hasselnødder.

- Desserter -

  • Nøddekurv Kr. 109.00

    Med frugt og is.

  • Vanilje Panna cotta Kr. 89.00

    Med syltede rabarber og let skum.

  • Gateau Marcel Kr. 119.00

    Med vanilje is.

  • Blomme trifli Kr. 89.00

    Med ristede mandler og let skum.

  • Tiramisu Kr. 99.00

    med kakao og Amaretto sauce.

  • Chokolade fondant Kr. 109.00

    med vaniljeis og syltede bær.

  • Belgiske vafler Kr. 99.00

    Med syltede bær og rørt is med chokolade stykker.

  • Chokolademousse Kr. 89.00

    Med skum og friske bær.

RECEPTIONER

Receptioner I vores dejlige lokaler er der afholdt receptioner igennem mange år. Den fri parkering og helt enestående smukke omgivelser gør Restaurant Sommerlyst til det oplagte valg.

Receptioner er særdeles velegnede til at markere de runde dage, firmaets mærkedage eller jubilaren. Ja. – hvorfor ikke som uhøjtidelig sammenkomst efter brylluppet.

Netop det uhøjtidelige kendetegner receptioner, at kunne “cirkulere” blandt gæster, venner og forretningsforbindelser er en meget vigtig del af et sådant arrangement.

Tidspunktet på dagen, hvor De vælger at afholde reception, er afgørende for valget af hvad der skal bydes på. Tag os med på råd, vi har lang erfaring udi emnet – så er De sikker på succes. Lad os inspirere Dem med nedenstående forslag, dog min. 30 personer

Alle vores receptionsbuffeter er sammensat således, at Deres gæster kan nyde lækkerierne helt uden brug af bestik. Dog undtagen Tapas menuen.

Receptionsbuffet 1

Min. 30 personer

  • Butterdejsbriocher med krydret kødfyld
  • Cocktailpølser i baconsvøb
  • Cherrytomater med mozzarella og bassilikum på pind
  • Pumpernickel med rejemousse, pyntet med caviar og capers Små lune frikadeller Spegeskinke med melon
  • Ostebjælker med frisk frugt

Kr. 225.00

Receptionsbuffet 2

Min. 30 personer

  • Små snitter med fersk røget laks
  • Røget ål med røræg og purløg
  • Roastbeef med glaserede løg
  • Cocktail pølser i baconsvøb
  • Minibrød med pølsespecialiteter
  • Grønsagsstave med dip
  • Ostebjælker anrettet med frisk udskåret frugt
  • Fyldte chokolader fra valrhona

Kr. 275.00

Receptionsbuffet 3

Min. 30 personer

  • Varmrøget laks med urte mayo.
  • Koldbagt torsk med senneps creme.
  • Spidsbryst, røget kartoffel og peberrod.
  • Røget svin og syltet rodfrugter.
  • Parma skinke, rukola,og parmasan.
  • Løg tærte.
  • Stegt chrizo
  • Pesto
  • Oliven tappanade
  • Oste med diverse garniture
  • Tiramizu

Kr. 325.00