Selskaber i Korsør lystskov

På Restaurant Sommerlyst fejres alle fester, ligegyldigt om det er sommer eller vinter, forår eller efterår. For èt er sikkert – en fest på Restaurant Sommerlyst, er et minde vi frydefuldt kigger tilbage på.

Hele restauranten står på den anden ende, alt er planlagt og nøje tilrettelagt, når De og Deres gæster modtages ved døren. Vi er Dem behjælpelige med alle detaljer igennem forberedelsesstadiet og frem til festens afslutning.

Skriv en mail til: 
info@restaurant-sommerlyst.dk

  eller ring på tlf. 52 24 70 73

Salater:
Salat 1:

Hvedekerne salat med melon, mynte og sprøde salatblade, drysset med ristet kerner.

Dertil dressing a part.

Salat 2:
Salat med Feldt salat, baby spinat blade, blåbær og skimmelost samt et drys ristet pinjekerner, dertil en basamico, Sommerlyst honning og jomfruoliven olie a part.

Hjemmebagt brød og smør.

Dessert:
Pære belle Helene. Pære syltet i Sommerlyst Honning og vanilje, dertil hjemmerørt vanilje is og chokolade sauce og ristet mandelflager.

Selskabsmenu nr. 2

Min. 25 personer – Pris: 315,-

Forret:
Tallerken anrettet.
Rejecocktail anrettet på sprød salat, pyntet med rejer, dild, sprøde grønne asparges, kaviar, citron og lime, dertil thausand Island dressing samt brød og smør.

Hovedret Buffet:
Langtidsstegt, marineret kalvecuvette med ristet små kartofler, vendt i pesto.
Langtidsstegt, krydret Colorado steak med ovn bagte kartoffelbåde, med cheddarost og krydderurt.
Svinemørbrad, banderet med Bacon fra Sommerlyst’s eget røgeri, anrettet på let ristet spidskål.

Grillet kyllingebryst, anrettet på tomatsalsa.

Sauce:
Sauce Moutarde.
Kold BBQ sauce.

Salater:
Salat 1:
Hvedekerne salat med melon, mynte og sprøde salatblade, drysset med ristet kerner.

Dertil dressing a part.

Salat 2:
Salat med Feldt salat, baby spinat blade, blåbær og skimmelost samt et drys ristet pinjekerner, dertil en basamico,

Sommerlyst honning og jomfruoliven olie a part.
Hjemmebagt brød og smør.

Dessert:
Tallerken anrettet. Rødvins marineret pære med fyld af mascarpone creme, smagt til med Cointreau, og overhældt med chokolade, serveret med citron sorbet og ristet mandler.

Selskabsmenu nr. 3

Min. 15 personer – Pris: 399,- pr. kurvert

Forret:
Tallerken anrettet.
Kartoffel og rugblinis med
Koldrøget laks, fra Sommerlyst’s eget røgeri, anrettet med Sommerlyst rygeostecreme med peberrod og krydderurter.

Varmrøget laks med appelsin og peber anrettet med syrlig rygeoste creme.

Hovedret Buffet:
Tallerken anrettet.
Tornedos af Kalvemørbrad, banderet med Bacon fra Sommerlyst’s eget røgeri.
Dertil springløg og gulerod, bagt i Sommerlyst honning og skovsvampe ristet i smør.
Serveres med små ovnristet kartofler vendt i krydderurter samt portvinssauce.

Dessert:
Tallerken anrettet.

Rødvin og vanilje marineret pære med fyld af mascarpone creme smagt til med Cointtreau og maskeret med chokolade sauce, serveres med citron sorbet og ristet mandler.

Skal vi skabe rammerne
for dit næste arrangement?

Det er vores opgave, at ethvert arrangement, stort eller lille, bliver en succes for Dem, og derved et kært minde i fremtiden.
Lad os tale sammen på
Tlf: 52 24 70 73

Eller skriv en mail til:
info@restaurant-sommerlyst.dk

Må vi ønske Dem rigtig god fornøjelse og hjertelig velkommen på Restaurant Sommerlyst midt Korsør lystskov.

De bedste hilsner Jesper & Yvonne