Kalve cuvette menu

155,00 kr.

Nok til 4-5 personer.
1 kg langtidsstegt Kalve cuvette med 1 kg bagekartofler og ½ liter bearnaise sauce.

Kødet og bagekartoflerne udleveres i vaccumposer, der er to stege i en pose og ca. 6-7 kartofler i en pose.

Kødet er brunet af på grill pande og tilsat krydderrier og nænsom bagt i vaccumposen natten over, det gør kødet ekstra mørt og saftigt.

Kødet tages ud af vaccumposen og sættet i ovnen på 180 grader i 15 minutter, sæt et stegetermometer i og stop stegningen ved 52-53 grader, stegen trækker selv op på 56-57 grader og er flot lyserød.

Bagekartoflerne er færdigbagte og tages ud af posen og kan varmes med i ovnen de sidste 7 min eller varmes i microovn i ca. 3-5 min.

Stegene kan fryses ned eller holde sig i ca. 14 dage i vaccum posen på køl.