Kylling Tikka Masala

Først skære jeg Kyllingebryst ud i mellemstore tern, rører min marinade sammen og vender mine kylling stykker rundt og lader det trække par timer på køl.

I mellemtiden tilbereder jeg min masala sauce og lader den simre lidt til smagen rigtig har bredt sig. Så tilsætter jeg vand og hakket mandler og lader den koge godt igennem et par minutter og derefter tilsætter jeg kyllingen og den marinade den har ligget i og lader det simre nænsomt i 10 minutter.

Jeg servere hjemmelavet annanas pickles og ris til eller nogle rigtig gode nanbrød, eller begge dele samt hjemmelavet Indisk agurkeraita, Velbekomme.

Ingredienser:

Kyllingebryst, Spidskommen, gurkemeje, ingefær, koriander, paprika, kardemomme, kanel, støt nellike, cayennepeber, chili, hvidløg, hvedemel, græsk yoghurt, tomat puré løg, fløde, limeblade, lime saft, mandler, rapsolie, hønsebouillon, citronsyre E330 naturligt konserverings middel.

Prøv vores populære varm selv retter – Det er nemt, lækkert og maden lige til at varme op.

Kylling Tikka Masala

49,00 kr.129,00 kr.