Middag for 4 kalvefilet

1. kg langtidsstegt kalvefilet, marineret i to døgn i urter og hvidløg, dertil 1. kg smørristet kartofler vendt i grøn pesto samt en ½ liter whisky sauce.

Hvis man kun er to personer, kan de sidste 500g kalvefilet skæres til to gode bøffer en anden dag som kun skal vendes på grillpanden.

Ekstra Sauce
½ liter sauce Whisky, portvin eller bearnaise sauce for 20,-
Salat

Lækker salat til nok til 4 personer, med hvedekerner, bagte rodfrugter, høvlet gulerod, sprød salat, friske brombær og ristet nøde og mandel flager samt Sommerlyst frugt eddike som dressing a part. 59,-

Lakseroulade: Sommerlyst tilbyder også, lakseroulade med krydderurter, og pyntet af med rejer, kaviar samt
grønne asparges, anrettet på sprød salat med dild. til 4 personer 119,-. anrettes enkeltvis så de kan løftets over på eget porcelæn.

Dessert
Lækker Baileys isroulade af Fragilité bunde, bagt med marcipan. Pyntet af med dulce de leche creme samt marcipanroser og ristet nødder. Til 4 personer 169,-. Anrettes enkeltvis så de kan løftets over på eget porcelæn.
I samarbejde med easyTableBooking.dk